Assistent Store Manager

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Limbourg
Ville :
HASSELT
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Courant)

Description de l'entreprise

CoolCat biedt jou een baan in een jonge, informele organisatie waar je jezelf kan zijn en je kan blijven ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. Je ontvangt naast een goed salaris, korting op onze collectie, en heel veel FUN!

Description du poste

Assistant Storemanager

Als Assistant Storemanager ben je (mede) verantwoordelijk voor de omzet, productiviteit en de coördinatie van alle werkzaamheden binnen de store. Je zorgt ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen. Je ondersteunt de Storemanager bij het realiseren van een optimale uitstraling van de store. Jij stuurt, samen met de Storemanager een team van enthousiaste medewerkers aan. Jij zorgt ervoor dat jouw medewerkers iedere dag met FUN en passie de beste resultaten boeken!

Jouw taken als Assistant Storemanager:
•Je hebt de leiding en stuurt het team en het management van de store aan in afwezigheid van of in overleg met de SM. Je bent medeverantwoordelijk voor de optimale klantbeleving & servicegerichtheid in je store.
•Je stelt prioriteiten op basis van externe/interne en commerciële factoren en bent verantwoordelijk voor alle activiteiten van het team in afwezigheid van of in overleg met de SM. Je draagt ideeën aan en ondersteunt de SM bij het maken van een optimale uren-/vakantieplanning;
•Je draagt ideeën aan en ondersteunt de SM bij het samenstellen van de kwalitatieve en kwantitatieve teamsamenstelling. Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het uitstralen van energie, passie & enthousiasme van het team. Je werft en selecteert nieuwe collega’s. Je begeleidt je collega’s en motiveert ze in hun dagelijkse werkzaamheden;
•Je draagt ideeën aan en ondersteunt de SM bij het uitstralen van de CoolCat brand binnen de store. Je bent medeverantwoordelijk voor de juiste presentatie van de collectie, etalages, poppen en instore VM.

Profil recherché

Wat zoeken wij in jou?
  • een commercieel talent, die kansen ziet en streeft naar de beste uitstraling van de store;
  • een inspirator, die in staat is zijn team te motiveren en stimuleren het beste uit zichzelf te halen;
  • een topper in het managen van werkzaamheden en tijd en die dit met rust weet over te brengen op het team.
 
Heb je naast bovenstaande eigenschappen 1-3 jaar ervaring in de Retail/Fashion, bij voorkeur met een juist opleiding en ben je fulltime beschikbaar? Reageer dan nu!

Contact

Jennifer Bauters