Ecommerce Coordinator

Pays :
Belgique
Région :
Bruxelles
Province :
Bruxelles
Ville :
BRUXELLES
Catégorie :
Marketing
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Votre expérience :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Courant)

Description de l'entreprise

Etam groep is vandaag reeds de europese marktleider op vlak van lingerie maar verbergt zijn ambitie niet om alle vrouwen van de hele wereld te willen veroveren.
Ook al heeft de onderneming zijn honderste verjaardag gevierd,heeft het zijn familiaal karakter niet verloren.
Met haar merken ETAM,1.2.3. en Undiz ,wendt de groep een onnavolgbare know how aan en verspreidt de franse chique in meer dan 4000 verkoopspunten verspreid in 51 landen. De talenten van morgen hebben als uitdaging het succesverhaal verder te zetten en hebben de missie om de volgende 100 jaar uit te blinken....

Description du poste

Als eCommerce Coordinator legt u verantwoording af aan de Country Director voor het Belux, werkt u nauw samen met het digital team van de Groep en leidt u de activiteiten ivm de belgische site van Etam.
- U bent verantwoordelijk voor de strategie van de commerciële website voor België (animatie, merchandising, acquisition...) rekening houdend met de middelen en doelstellingen van het bedrijf.
- U beslist over de te ondernemen acties en over de webmarketing hefbomen die in werking kunnen gesteld worden om de doelstellingen van uw site te behalen en de P&L te beheren.
- U werkt in interface met de verschillende acteurs van het bedrijf (klantendienst, CRM, IT...) maar ook met externe partners (agentschappen...) met het oog op het verbeteren van het klantenbestand MyEtam, het optimiseren van de site en het ontwikkelenvan een multikanale ervaring op de markt.
- Tenslotte volgt u de evoluties op in het koopgedrag van de klanten op de belgische markt.

Profil recherché

U bent perfect tweetalig Nederlands/Frans en heeft ten minste 2 jaar ervaring. Uw expertise in webmarketing is noodzakkelijk voor de goede uitvoering van uw missie.
U bent creatief, pragmatisch, houdt van teamwerk en kijkt uit om zich aan te sluiten bij een ambiteus merk dat marktleider is.