Shop Manager Korbeek-lo

02/541.16.50
hays.be
Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Brabant Flamand
Ville :
KORBEEK-LO
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Votre expérience :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Maternelle)

Description de l'entreprise

Le Groupe Hays est leader mondial du recrutement spécialisé avec 80 000 candidats placés chaque année dans des milliers d’entreprises.

Notre objectif est de trouver d'une part "The one special talent" pour nos clients, et d'autre part de trouver la fonction et l'entreprise au sein de laquelle notre candidat peut évoluer et s'épanouir.

Description du poste

• Kledij voor kinderen
• People management (6-8 personen)
• Klantgericht

Voor onze klant Orchestra-Prémaman is Hays Retail op zoek naar een shop manager of een assistant store manager met de ambitie om een stapje verder te gaan naar een hogere functie.

Met jouw dynamisme en motivatie sta je in voor de samenwerking en aansturing van jouw team. Je kent de verschillende KPI’s die in een winkel moeten worden opgevolgd zeer goed en werkt hier graag mee. Je weet welke acties je hoort te nemen als er bepaalde KPI’s niet hoog genoeg liggen en weet jouw team hierover te coachen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor administratieve taken, planningen en de uurroosters.

Profil recherché

Dankzij jouw ervaring ken je het reilen en zeilen van een winkel perfect. Je hebt al ervaring in het leiden van een team en weet hoe verschillende persoonlijkheden te motiveren. Als salespersoon ken je alle tips and tricks om de verkoop in een winkel naar omhoog te trekken. 

Zin in de volgende uitdaging als Shop Manager bij Orchestra-Prémaman ? Stuur dan onmiddellijk je cv online of contacteer Meghan Reardon van Hays Retail op 02/541.16.50

Contact

Meghan Reardon