Stockmedewerker/Ster/Stockroom (30 Uur) Ghent

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Flandres Orientales
Ville :
GHENT
Catégorie :
Logistique
Type de contrat :
CDD
Type d'emploi :
Temps partiel
Expériences :
Etudiant

Description de l'entreprise

Kom deel uitmaken van ons team!
Wij zijn een modemultinational die kleding en accessoires ontwerpt, maakt en verkoopt. Op dit moment hebben wij vier verschillende collecties:Woman, Man, Kids en Violeta by MANGO. We hebben een winkelnetwerk van meer dan 2.200 filialen in 110 landen en meer dan 15.000 medewerkers die in onze winkels en op het hoofdkantoor in Barcelona werken.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team van MANGO en help ons om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn.

Description du poste

Je zult zorgen voor de ontvangst en controle van goederen en de opslag daarvan in het magazijn. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijvullen van de winkel volgens de bedrijfsprocedures om ervoor te zorgen dat de winkel altijd het juiste product op het juiste moment heeft.

• Dagelijks leveringen verzorgen, zorgen voor de goede orde, schade vermijden en derving voorkomen
• Dozen ontvangen, bevestigen en openen en elke dag de goederen op efficiënte en systematische wijze volgens de magazijnrichtlijnen organiseren
• Dagelijks voortdurend aanvullen
• De ontvangen goederen volgens de magazijnrichtlijnen organiseren en plaatsen
• Steun verlenen aan je collega's op de winkelvloer, helpen met het bijvullen en zo nodig aanvullende orders uitvoeren
• Snel en efficiënt kunnen voorzien in individuele verzoeken vanuit de winkel
• De magazijnruimte optimaal herorganiseren naargelang de behoeften van de winkel
• Verantwoordelijk zijn voor het schoon en netjes houden van het magazijn
• Meewerken aan de voorbereiding van het vereiste materiaal om veranderingen in de winkel uit te voeren

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, hardwerkende en georganiseerde persoon, die in staat is om zowel in teamverband als  alleen te werken als dit nodig is. Je bent dynamisch, hebt uitstekende vaardigheden op het gebied van tijdbeheer en het vermogen om prioriteiten te stellen en snel te werken.

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans! Solliciteer nu en begin een lange en succesvolle carrière bij MANGO.

Word lid van ons team!

Help ons om ons doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn. .