Store Manager

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Flandres Occidentales
Ville :
BRUGES
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
N° de référence :
25988
Langue :
Anglais(Courant)

Description de l'entreprise

SuperGroup plc is de eigenaar van Superdry, wat in rap tempo een wereldwijd lifestylemerk aan het worden is. Superdry biedt zijn klanten over de hele wereld innovatieve, betaalbare kleding en accessoires van eersteklas kwaliteit met heren-, dames- en specialistische collecties. Superdry-klanten zijn loyaal, gevarieerd en echt wereldwijd, en worden niet door hun leeftijd maar door hun houding gekenmerkt.

Superdry werd in 2003 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd nadat onze oprichters een inspirerende reis naar Tokio hadden gemaakt. Het merk staat bekend om zijn ontwerp en productie van kwaliteitskleding die is geïnspireerd door de combinatie van iconische vintage americana en opvallende Japanse graphics met een Brits tintje. Onze producten worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit met authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en fraaie pasvormen met diverse stylings. Naarmate we de omvang en aard van onze productreeksen blijven ontwikkelen, trekken we steeds meer verschillende klanten aan – ambitieuze mensen die zich geweldig willen voelen in wat ze dragen en die stijl, kwaliteit en aandacht voor detail waarderen.

We runnen een snel groeiende multichannel business via een combinatie van zelfstandige winkels, gefranchiseerde en gelicentieerde winkels, Superdry-afdelingen, e-commerce, groothandels en distributeurs. We groeien het snelst buiten het Verenigd Koninkrijk en onze internationale business wordt alsmaar succesvoller. We bezitten en runnen nu winkels in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten en Zweden, en hebben franchisewinkels in vele andere landen. We hebben bijna 600 verkooppunten in ruim 45 landen, en voegen hier elk jaar 50 nieuwe locaties aan toe. Verder zijn we een joint venture met Trendy International Group in China aangegaan, die Superdry-winkels op de Chinese markt zal brengen.

Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Cheltenham, Gloucestershire (Verenigd Koninkrijk) en we hebben bijkantoren in Aarhus, Barcelona, Brussel, Hong Kong, München en New York, met specialistische sourcingkantoren in Istanboel en New Delhi. Ons grootste groeigebied is online, waar we e-commercewebsites in meer dan 20 talen runnen en bestellingen naar vrijwel elk land ter wereld verzenden.

Onze ambitie voor groei wordt samengevat door ons strategische plan dat mogelijkheden biedt om de inkomsten aanzienlijk te verhogen. Dit plan richt zich op drie hoofdgebieden: een wereldwijd lifestylemerk creëren, bewustzijn van de omvang van het Superdry-assortiment bevorderen, en een uitgebreide multichannel relatie met klanten opbouwen. Dit wordt ondersteund door de vier belangrijke pilaren Embed (inbouwen), Enable (in staat stellen), Extend (uitbreiden) en Execute (uitvoeren), die precies definiëren hoe we onze doelen willen bereiken. Aangezien onze producten bij Superdry centraal staan, richten we ons bovendien sterk op onze vier belangrijkste productkenmerken: detail in ontwerp, obsessie voor kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid. Gedetailleerdere informatie over ons strategische plan, evenals onze recentste zakelijke en financiële resultaten, staan op onze bedrijfswebsite www.supergroup.co.uk.

We streven ernaar een geweldige plek om te werken te zijn, en proberen iedere dag om van elke Superdry-winkel en elk Superdry-kantoor een vriendelijke gemeenschap te maken, met een familiair gevoel, fantastische training en ontwikkeling, en fascinerende, verreikende en interessante functies. Op onze carrièrewebsite www.careers.superdry.com kun je filmpjes bekijken van vele echte Superdry-collega`s met uiteenlopende functies die vertellen hoe het is om hier te werken.

Description du poste

Onze Store Managers springen uit de band en omarmen alles wat met Superdry te maken heeft.
Je bent verantwoordelijk voor de algemene operationele activiteit van de winkel, waarbij je vooral focust op het overtreffen van de streefcijfers en de verankering van de Superdry-cultuur. Je kunt inspirerend leiding geven en de mensen om je heen stimuleren om zichzelf te zijn en om echt constant te innoveren. Bovenal zorg je ervoor dat je teamleden hun werk graag en met plezier doen.

Profil recherché

Jij zult
 • leiding geven, inspireren, bouwen aan een team voor de toekomst
 • streefcijfers voor de winkel aan diggelen slaan en de winkel runnen alsof het je eigen zaak is
 • samen met je team de klanten zich geweldig doen voelen
 • je team coachen om echte productexperts te worden en een ultiem niveau van dienstverlening te bieden
 • zorgen voor een leuke werkplek voor je team
 • innoveren, en je team aanmoedigen dat ook te doen
 • zorgen voor de beste VM op de planeet via training
 • elke kans aangrijpen om verwachtingen te overtreffen
 • de Superdry-cultuur omarmen en verankeren
 • jezelf zijn
Jij bent
 • een teamspeler
 • gepassioneerd door ons merk
 • een ervaren retailmanager die klaar is om een zaak te leiden
 • bij voorkeur ervaren in de mode, al is dat geen must
 • zelfzeker, oprecht en in staat om jezelf te zijn
 • iemand die de lat steeds hoger wil leggen in onze sector
 • een inspirerende leider die mensen en volledige teams kan ontwikkelen
 • altijd bedacht op wat het beste is voor ons bedrijf bij elke beslissing die je neemt
 • altijd positief
 • vol energie en ambitie om verwachtingen te overtreffen
 • gemotiveerd, met bijzonder veel oog voor detail
 • niet bang om nieuwe ideeën te opperen, maar realistisch over wat praktisch haalbaar is