Store Manager (35 Uur) - Gent

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Brabant Flamand
Ville :
GENT
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDD
Type d'emploi :
Plein temps
Votre expérience :
0 à 2 ans

Description de l'entreprise

Kom deel uitmaken van ons team!
Wij zijn een modemultinational die kleding en accessoires ontwerpt, maakt en verkoopt. Op dit moment hebben wij vier verschillende collecties:Woman, Man, Kids en Violeta by MANGO. We hebben een winkelnetwerk van meer dan 2.700 filialen in 109 landen en meer dan 13.000 medewerkers die in onze winkels en op het hoofdkantoor in Barcelona werken.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team van MANGO en help ons om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn.

Voor ons MANGO filiaal te GENT zijn wij momenteel op zoek naar een:

STORE MANAGER (35 uur)

Description du poste

Je zult verantwoordelijk zijn voor de algemene gang van zaken van je filiaal en legt verantwoording af tegenover de Supervisor. Je zult ervoor zorgen dat verkooptargets worden overschreden, dat de klantenservice optimaal is en dat de winkel er onberispelijk uitziet. Je zult verantwoordelijk zijn voor het leiden en motiveren van jouw team, waarbij je steeds zorgt voor een energieke en prettige werksfeer.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

•Ervoor zorgen dat er een voortreffelijke klantenservice in de winkel wordt verleend
•De vereiste maatregelen plannen, toepassen en controleren om de verkooptargets te halen en te overschrijden
•Managementindicatoren en kosten analyseren en herzien om ze te verbeteren
•Zorgen voor en meewerken aan de implementatie van merchandisingregels en de verkoopruimte efficiënt maken om er de maximale rentabiliteit uit te halen
•Bekend zijn met de collectie en de voorraad controleren en beheren om zoveel mogelijk te verkopen
•Optreden als een rolmodel en effectieve communicatie binnen het team bevorderen
•Nieuwe medewerkers aannemen, scholen en voor een naadloze integratie in het team zorgen
•Leiden en motiveren van het team en ervoor zorgen dat het potentieel van de medewerkers tot ontwikkeling komt
•Plannen, organiseren, prioriteiten stellen en verdelen van taken, optimaal gebruik maken van de middelen en kosten tot een minimum beperken
•Zorgen voor een optimaal beheer van de persoonlijke administratieve plichten


Wij zijn op zoek naar een persoon met een relevante ervaring in het leiden van een dynamische winkel binnen de modedetailhandel. Je moet zelfmotiverend zijn, je team inspireren om het werk goed te doen door het team als een voorbeeld te leiden en voortreffelijke resultaten leveren. Je dient een bewezen vaardigheid te hebben om een zo hoog mogelijke rentabiliteit te bereiken. Je moet verkoopgericht, georganiseerd en vasthoudend zijn, een probleemoplosser die in staat is om onder druk te werken en zich aan veranderingen aan te passen.

Profil recherché

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans! Solliciteer nu en begin een lange en succesvolle carrière bij MANGO.
Word lid van ons team!
Help ons om ons doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn.
 
Gelieve brief, CV en recente pasfoto, met vermelding van de desbetreffende referentie: REF: Store Manager - GENT


 

Contact

MANGO