Store Manager The Kase - Wijnegem Shopping Center

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Anvers
Ville :
WIJNEGEM
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Maternelle)

Description de l'entreprise

The Kase is een trendsetter op vlak van high tech fashion accessoires volledig gewijd aan het personaliseren en customiseren van smartphones en tablets. The Kase kent en snelle uitbreiding (100 winkels werden geopened in de laatste 2 jaren in verschillende internationale locaties waaronder 5 in België).
Voor de winkel in Wijnegem zijn we op zoek naar een gedreven en commerciële Shopmanager.

Description du poste

Als Shopmanager ben je eindverantwoordelijk voor de turnover en de coördinatie van alle werkzaamheden binnen de winkel. Je zorgt ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen. Als leidinggevende creëer je een goede sfeer op de winkelvloer en ben je in staat het team te motiveren tot goede prestaties. Je zorgt voor structuur en organisatie en draagt netheid hoog in het vaandel. Verder ben je een inspirator, iemand die het goede voorbeeld geeft on the field en samen streeft naar de beste resultaten! Je rapporteert aan de District Manager.​
Een boeiende uitdaging in één van de snelstgroeiende Europese winkelketens. Een salaris op basis van je ervaring, capaciteiten en zakencijfer.
Wij bieden je een job met eigen verantwoordelijkheden in een aangenaam kader met leuke must-haves!

Profil recherché

De ideale kandidaat is retailminded, gestructureerd en commercieel. Je hebt een uitgebreide kennis van de retail-sector en ervaring als Shop Manager, Assistant Store Manager of Floor Manager.
Verder ben je zeer customer minded en weet je je klanten aan je te binden. Je bent sterk in het motiveren van een team en hebt hier ervaring in. Vervolgens ben je diplomatisch en een inspiratiebron voor velen! Je hebt zin voor initiatief, je bent verantwoordelijk en vriendelijk. Productkennis is niet vereist, kennis van het Nederlands en Frans daarentegen wel. Verder heb je geen problemen met de uren van Wijnegem Shopping Center.
 

Contact

Jean-Francois Hautem