Verkoopster Halftijds in Luxe

02/541.16.50
hays.be
Pays :
Belgique
Région :
Bruxelles
Province :
Bruxelles
Ville :
BRUXELLES
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Temps partiel
Votre expérience :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Courant)

Description de l'entreprise

Le Groupe Hays est leader mondial du recrutement spécialisé avec 80 000 candidats placés chaque année dans des milliers d’entreprises.

Notre objectif est de trouver d'une part "The one special talent" pour nos clients, et d'autre part de trouver la fonction et l'entreprise au sein de laquelle notre candidat peut évoluer et s'épanouir.

Description du poste

• Commerciële spirit
• Kennis van lederwaren
• Perfecte kennis Nederlands

Hays Retail is op zoek naar een verkoper/verkoopster met een eerste relevante werkervaring in luxe en die deze passie wil doorgeven naar de klanten.

Profil recherché


Je zal actief zijn bij een prestigieus merk dat bekend staat om zijn lederwaren. Het merk vertrouwt erop een uitstekende service te bieden aan haar klanten en aan alle normen en procedures te voldoen. Je bent in staat om klanten te adviseren over de verschillende collecties en producten en om de verkoop aan te passen waarbij je een kwalitatieve dienstverlening kan garanderen aan jouw klanten. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om op een succesvolle manier verkoopcijfers te behalen die zijn opgelegd door de shop manager

Dankzij jouw ervaring in de luxe ben je in staat om advies te geven en om te gaan met klanten volgens de normen van de sector. Door jouw vlekkeloze kennis van het Nederlands kan je communiceren met de klanten en heb je geen probleem met producten te verkopen in deze taal.

Onze klant biedt een uitdagende functie aan bij een gerenommeerd merk in het milieu van de lederwaren.

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer online of neem contact op met Meghan Reardon van Hays Retail op 02/541.16.50.

Contact

Meghan Reardon