Verkoopster/Verkoper - Amsterdam

Pays :
Pays-Bas
Région :
Noord Holland
Province :
Amsterdam
Ville :
AMSTERDAM AMSTERDAM
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
Interim
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
0 à 2 ans

Description de l'entreprise

Kom deel uitmaken van ons team!
Wij zijn een modemultinational die kleding en accessoires ontwerpt, maakt en verkoopt. Op dit moment hebben wij vier verschillende collecties:Woman, Man, Kids en Violeta by MANGO. We hebben een winkelnetwerk van meer dan 2.200 filialen in 110 landen en meer dan 15.000 medewerkers die in onze winkels en op het hoofdkantoor in Barcelona werken.

Het geheim van ons bedrijf is dat we beschikken over een gemotiveerd en flexibel team dat in staat is om zich aan veranderingen aan te passen en deze te bevorderen. Als je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kennis kunt bijbrengen en je beroepsmatig wilt ontwikkelen, dan ben jij de geschikte persoon voor ons. Sluit je aan bij het team van MANGO en help ons om ons gemeenschappelijke doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn.

Description du poste

Je doel is het merkimago bevorderen en steeds het hoogste klantenserviceniveau handhaven, verkopen en klanten binden. Eveneens zul je betrokken zijn bij de zorg voor een nette en ordelijke winkel en je zult de voorraad controleren en bijvullen.

•Klanten vriendelijk en met een glimlach verwelkomen en benaderen en bereid zijn om hen te helpen
•Een goede kennis van de producten hebben om in staat te zijn de klant optimaal en nauwkeurig te adviseren
•In staat zijn om tegelijkertijd meerdere klanten te helpen en hen allemaal een voortreffelijke service te verlenen
•Vertrouwd zijn met de verkooptargets en ernaar streven om deze te halen of te overschrijden, individueel en in teamverband
•De bediening van de klanten als prioriteit boven andere taken stellen
•Vertrouwd zijn met en diensten aanbieden overeenkomstig de behoeften van de klanten om zo hoog mogelijke verkoopcijfers te behalen
•Meewerken aan het in stand houden van een optimaal, voor de klanten altijd aantrekkelijk imago van de winkel

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar een zelfmotiverend teamlid, een opgewekte, extraverte persoon die kan aantonen te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en enthousiasme om het merk te vertegenwoordigen d.m.v. de verlening van een voortreffelijke klantenservice teneinde verkooptargets te halen en te overschrijden. Werkervaring in de modedetailhandel is wenselijk. 

Als je ervan houdt om verantwoordelijkheden te delen, jezelf zowel persoonlijk als beroepsmatig te ontwikkelen en je mee wilt groeien met een dynamisch modebedrijf dat in expansie is, dan is dit jouw kans! Solliciteer nu en begin een lange en succesvolle carrière bij MANGO.
Word lid van ons team!
Help ons om ons doel te bereiken: in alle steden van de wereld gevestigd zijn.