Assistant Shop Manager Zara Antwerpen

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Anvers
Ville :
ANVERS
Catégorie :
Commerce
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
N° de référence :
Assistant Shop Mgr Zara Antwerpen
Langue :
Néerlandais(Courant)

Description de l'entreprise

Profil de la société:

Zara est l’une des principales entreprises internationales de mode. Elle appartient à Inditex, l’un des plus grands groupe de distribution du monde. La chaîne possède de plus de 2000 magasins. Le client est au centre de notre modèle d'activités, ce dernier comprenant la conception, la fabrication, la distribution et la vente par le biais d'un vaste réseau de magasin de la marque.

Culture d’entreprise:

Zara a une culture transparente et ouverte où vous pouvez vous développer personnellement dans le monde de la mode.

Description du poste

Als assistant shop manager ben je medeverantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de damesafdeling waarbij je jouw productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt jouw team en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken. Bij afwezigheid van de shop manager, ben je medeverantwoordelijk voor de hele winkel.

Profil recherché

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door jouw hoge interesse in mode en scherpzinnige blik op de laatste trends, kom je de wensen van ons modegevoelig publiek tegemoet. Dankzij jouw flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Recommandations

Je hebt minstens 1 jaar relevante en aantoonbare werkervaring als manager binnen de retail.