HR Supervisor - Brussel

Pays :
Belgique
Région :
Bruxelles
Ville :
IXELLES
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDD
Type d'emploi :
Plein temps

Description du poste

Voor onze nieuwe vestiging in Brussel zijn wij op zoek naar een flexibele en energieke People & Culture (P&C) Supervisor – voltijds (35 uur per week). Als P&C Supervisor ben jij verantwoordelijk voor de administratie van de P&C afdeling. Je samen met de P&C Assistant en neemt bij afwezigheid van de P&C Manager de taken over.

Organisatie
Primark is een dynamische, snelgroeiende, retail organisatie met meer dan 300 filialen in Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal, Verenigde Staten, Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Primark biedt modieuze, gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin.

Verantwoordelijkheden
Voor jou als P&C Supervisor is het de uitdaging om de spin in het web te worden van de P&C afdeling op jouw vestiging. Jij bent van alle P&C werkzaamheden (urencontrole, vakantiedagenverwerking, ziekteverzuim etc) op de hoogte en weet hoe je deze uitvoert. Jij bent gezamenlijk met de P&C Assistant verantwoordelijk voor de administratie. Samen zorgen jullie ervoor dat alle vacatures vervuld worden en alle HR administratie tot in de puntjes op orde is. Als P&C Supervisor ben je de rechterhand van de P&C Manager. Dit houdt in dat je tevens in staat bent om de P&C Manager te vervangen tijdens zijn/haar afwezigheid. In dat geval schakel je met de Store Manager over de budgetten, treed je op als case manager voor langdurig zieken en lever en analyseer je de benodigde rapportages. Tevens beantwoord je vragen van medewerkers over onder andere: de cao, vakantiedagen, salaris etc.

Jouw profiel
- Minimum bach. diploma in een Hr gerelateerde richting
- Je weet je goed mondeling en schriftelijk uit te drukken in zowel het Nederlands als het Engels, Frans is een pluspunt
- Ervaring in retail en je kunt je staande houden in een dynamische omgeving.
- Beschikbaar maandag t/m zondag.
- Flexibele houding en stressbestendig.
- Nauwkeurig.
- Georganiseerd en gestructureerd.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie op de People & Culture (HR) afdeling van een snelgroeiende organisatie, een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.

Let op: wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voorzien zijn van een motivatiebrief + CV.

Soort dienstverband: Voltijds