×
Adresse
Antwerpen, BE
Partager
Taille du texte
aA+ aA-
Imprimer
Cliquer ici pour imprimer

Merchandise Planner Benelux

Pays : Belgique Belgique

Région : Région flamande

Province : Anvers

Ville : Antwerpen

Catégorie : Logistique

Type de contrat : CDI

Type d'emploi : Plein temps

Description du poste

Je weet wat je wil en je beseft dat vandaag de dag een baan meer is dan een baan - het gaat om werken in een wereld die jou inspireert. Wij houden van diversity en van jouw unieke bijdrage aan wat Esprit tot een fantastisch merk maakt. Kom bij de Esprit Family, een internationale lifestyle company, en maak mee het verschil in die geweldige 'world of fashion'.
Wij zoeken op dit moment een enthousiaste
Merchandise Planner Benelux
werkplek Antwerpen
Jouw uitdaging: Als Merchandise Planner ben je de cruciale schakel tussen het Centrale Merchandising Department en "jouw" lokale markt. De square metre performance van de 'controlled space' bij onze klanten wordt verhoogd door jouw commerciële expertise en know-how. Je waakt over het sell-out proces door de store assortments, de allocatie en de replenishments nauwkeurig op te volgen en de nodige actie te nemen.
Jouw profiel: Je beschikt minimaal over een Bachelor diploma en hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie. Verder val je op door je commercieel talent en je resultaatgerichtheid. Je uitgesproken analytisch vermogen en planning skills stellen je in staat de KPI-resultaten voortdurend te verbeteren . Tenslotte ben je een teamplayer, maar kan je ook heel zelfstandig werken.
Wil je graag deel uitmaken van ons team? Reageer dan meteen!
Partager
Imprimer
Cliquer ici pour imprimer

Annonces similaires

Ce site est réservé aux professionnels de la mode, du luxe et de la beauté.