Sales Associate Part - Time 24u/Week

Hessenstraatje 21 2000 Anvers
03/233.60.20
03/232.62.45
www.esprit.com/careers
Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Flandres Occidentales
Ville :
KORTRIJK
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Temps partiel
Expériences :
0 à 2 ans

Description de l'entreprise

Esprit is een internationaal bedrijf dat kleding, accessoires en lifestyleproducten vervaardigt en in meer dan 40 landen verkoopt.

Description du poste

Have passion
Uiteraard sta je in voor het verkopen van de collecties en het verlenen van service aan onze klanten. Verder waak je over de voorraad én het aanvullen van de producten. Je verricht ook kassahandelingen.

Profil recherché

Be involved
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een jonge sportieve uitstraling. Je valt op door je commerciële flair, flexibiliteit, gevoel voor mode en spontaniteit. Je bent tweetalig Nederlands/Frans en hebt kennis van het Engels. Eventuele ervaring in de modedetailhandel en een mode-opleiding vormen een pluspunt.

Challenge yourself
Allereerst een leuke job met eigen verantwoordelijkheden en reële doorgroeimogelijkheden. Je volledige persoonlijkheid komt tot haar recht in een ongedwongen sfeer van openheid en teamwerk. Daarnaast krijg je de kans om mee te groeien met een dynamische, toekomstgerichte en internationaal actieve onderneming. Je kan ook rekenen op een stevige opleiding en permanente vorming. Leuke collega’s, flexibele werkuren én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden maken deel uit van ons aanbod.

Live Esprit
Wil je de spirit van Esprit mee beleven en de passie voelen? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 
 

Contact

Nancy Vanhevel