×
Adresse
Antwerpen, BE
Partager
Taille du texte
aA+ aA-
Imprimer
Cliquer ici pour imprimer

Sales Representative Name IT en Lil'Atelier

Pays : Belgique Belgique

Ville : ANTWERP

Catégorie : Commerce

Type de contrat : CDI

Type d'emploi : Plein temps

Présentation d'entreprise

A young and enthusiastic team within a pleasant family business.
Lots of freedom and possibilities for your own contribution; your opinion is important for our success!
Space for development; welcome to the Only for Men College!
A salary tailored to your skills and experience.
Discount on the collection!
We organize the best and most enjoyable outings! Are you coming too ?!

Description du poste

DESIGN (Y)OUR FUTURE!

Ben jij een dynamische en enthousiaste sales die gepassioneerd is door kinderkleding? Ben je gemotiveerd om de merken NAME IT en Lil'Atelier naar een hoger niveau te tillen op de Belgische markt? Dan zou dit wel eens de perfecte job voor je kunnen zijn.

Voor ons hoofdkantoor in hartje Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Sales Representative voor NAME IT en Lil'Atelier.

ABOUT THE BRAND

Bij NAME IT ontwerpen we al meer dan 30 jaar mooie en betaalbare kinderkleding voor coole kiddo's van 0-12 jaar. We creëren speelse en trendy stuks met een sterke focus op denim, altijd met comfort, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. Bij NAME IT laten wij ons inspireren door de openheid en eerlijkheid van kinderen en proberen we de wereld altijd door hun ogen te zien. Onze creativiteit zit geworteld in de spontaniteit, oprechtheid en directheid van kinderen. Bij ons vindt u daarom kleding voor baby's, kinderen, en tweens voor elke smaak, stijl, en gelegenheid. Wij proberen verantwoorde mode te produceren wanneer we de huidige trends vertalen in comfortabele, veilige, kwalitatief hoogwaardige producten.

Lil' Atelier is het kinderkledingmerk voor milieu- en kwaliteitsbewuste ouders. Het Deense label heeft een hele nieuwe kijk op kindermode door weloverwogen stofkeuzes, harmonieuze kleuren en prachtig vakmanschap naadloos met elkaar te combineren. Het merk gaat voor luxueuze en verfijnde ontwerpen in kwalitatieve materialen zoals biologisch katoen, corduroy, fluweel, kasjmier en wol. Bovendien laten de collecties zich inspireren op de natuur en zijn al de prints handgetekend. Lil' Atelier is verkrijgbaar voor jongens en meisjes van 0 t.e.m. 7 jaar.

ABOUT THE TEAM

Als Sales Representative van NAME IT en Lil'Atelier maak je deel uit van een erg gemotiveerd en internationaal verkoopteam met wie je zal samenwerken om waardevolle kennis te delen en verkopen te genereren. Naast het verkoopteam is er ook een toegewijd ontwerp-, aankoop- en marketingteam waarmee je zal samenwerken. De sfeer op de werkvloer is informeel, toch wordt er hard gewerkt zodat we samen ons gemeenschappelijk doel kunnen bereiken: het succes van de merken naar een nog hoger niveau tillen. De mensen in het team zijn het DNA van ons merk. Ze stralen het uit, zowel in hun manier van handelen als in de manier waarop ze met de collecties omgaan.

WHAT YOU WILL BE DOING

Als Sales Representative is het je verantwoordelijkheid de opgestelde doelstellingen te behalen. Daarom is het essentieel dat je zorgzame en sterke relaties opbouwt en onderhoudt met jouw klanten. Je persoonlijke touch en input zijn hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van NAME IT en Lil'Atelier. Je zorgt ervoor dat je de vinger aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen damesmode.

 • Je verkoopt de NOOS-collectie (Never Out Of Stock) van NAME IT en de collecties van Lil' Atelier aan B2B-klanten (multibrandstores) in de showroom, via telefoon, op verplaatsing, via knap doordachte mailings of via onze B2B-Instagrampagina.
 • Je werkt nauw samen met de andere salescollega's om het juiste assortiment bij je klanten te plaatsen en op te volgen.
 • Je prospecteert naar nieuwe klanten voor Lil'Atelier om zo een klantenportfolio op te bouwen.
 • Je behaalt je eigen verkoopdoelstellingen, beheert je budget en organiseert je planning.
WHAT WE ARE LOOKING FOR

Je bent een rasechte verkoper met minimaal 2 jaar ervaring in de modewereld waar je productkennis hebt opgebouwd. Je kan aantonen dat je in je vorige jobs goede resultaten hebt bereikt dankzij je ondernemingsgeest en je gedrevenheid. In je werk ben je flexibel en presteer je optimaal als je wordt uitgedaagd.

 • Passie voor mode: je hebt een sterke affiniteit met kinderkleding.
 • Je hebt een professionele uitstraling en een commerciële ingesteldheid.
 • Dankzij jouw creatieve aanpak & positieve attitude zoek je altijd naar de beste oplossingen.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent een echte teamplayer met een gezonde dosis pit en motivatie, maar je kan ook zelfstandig en proactief werken.
 • Hands-on mentaliteit en een communicatieve spring in het veld? Check!
WHAT WE OFFER

 • Een veelzijdige voltijdse job (37,5u/week) met aandacht voor work-life balance en glijdende werkuren.
 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques (€8/dag), hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, ...
 • Aantrekkelijke korting op kledij (winkel en online).
 • Een leuke werksfeer met fijne collega's in een internationaal modebedrijf.
 • DESIGN (Y)OUR FUTURE: BESTSELLER hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van zijn werknemers. Daarom organiseren we regelmatig opleidingen, trainingen en workshops om je competenties te blijven ontwikkelen.
ABOUT BESTSELLER

BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modebedrijven wereldwijd. Met mooie merken als onder meer SELECTED, JACK & JONES, ONLY, VILA en OBJECT spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit.

Ben je helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature? Dan kijken we er naar uit om van jou te horen!

Benieuwd naar onze toekomstige jobs & wat onze merken alsook BESTSELLER zoal doen? Volg ons dan zeker op Facebook & Instagram.
Partager
Imprimer
Cliquer ici pour imprimer

Annonces similaires