Shop Manager Gent

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Anvers
Ville :
ANTWERPEN
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
Date début :
1/7/2018

Description de l'entreprise

Clio Goldbrenner is een Belgische ontwerpster van tassen en lederwaren. De unieke stukken die ze al 7 jaar ontwerpt in haar Brusselse atelier worden gemaakt door vaklui die gekozen worden voor hun vakkennis en aandacht voor details.
Haar eerste collectie die ze in februari 2011 lanceerde was bepalend voor de identiteit van het jonge merk – dat al snel uitgroeide tot een referentie voor vrouwen op zoek naar het ideale accessoire.
Alle tassen en accessoires zijn herkenbaar aan het typische maaswerk en de uitgepuurde, grafische lijnen. Clio’s modellen zijn geïnspireerd op vrouwen van elke leeftijd en elke afkomst. Ze hebben lak aan conventies en worden elk seizoen vernieuwd.

Description du poste

Ons retailteam moet een uitmuntende klantenservice aanbieden die de verkoopcijfers doet pieken en de klantenbinding in de hand werkt.
U wordt verantwoordelijk voor het opbouwen van een duurzame band met uw klanten. U verwelkomt hen op een aangename manier, staat hen bij tijdens hun aankopen, maakt hen wegwijs in de collectie en geeft hun indien gewenst deskundig advies.

Uw presence, stijl en charisma illustreren het imago en de doelstellingen van het merk.

U maakt dat de verkoopdoelstellingen behaald worden zodat de strategische en commerciële doelen gerealiseerd worden.
Op administratief gebied werkt u rechtstreeks samen met het hoofdkantoor. U centraliseert en rapporteert de relevante, analytische verkoopgegevens en de feedback van de klanten over producten, prijzen, merk en winkel.
Een ander aspect van uw taak is het aanvullen van de producten in de winkel om de voorraad op peil te houden en helpen bij de visual merchandising.

Profil recherché

We zoeken een enthousiaste en modegevoelige persoon met ruime ervaring (2 tot 5 jaar) in de verkoop van een luxemerk.

U bent een commercieel talent dat gedijt in een snel veranderende omgeving.
 
U bent een harde werker en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.
 
U kunt goed communiceren in verschillende talen (NL-EN-FR).

U kent het merk Clio Goldbrenner en hebt een intuïtieve passie voor het product gecombineerd met ervaring in modellen, materialen en finish zodat u de klant warm kunt maken voor het merk en het product.
 
Voelt u zich aangesproken en wenst u deel te nemen aan ons nieuwe project, aarzel dan niet en kom bij ons team!

Contact

Alice Barrois