Shop Manager Zara Home Meir

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Anvers
Ville :
ANVERS
Catégorie :
Commerce
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
N° de référence :
Shop Manager Zara Home Antwerpen
Langue :
Néerlandais(Courant)

Description de l'entreprise

Profil de la société
Zara Home est spécialisée dans les articles pour habiller et décorer la maison. Son offre en textile –linge de lit, de table et de toilette qui occupe 70% de la gamme-, est complétée par des produits tels que la vaisselle, les couverts, les verres et les objets de décoration.Créée en 2003, Zara Home a plus de 400 magasins dans plus de 40 pays. Avec une constante rénovation de son offre, la marque introduit les dernières tendances de la mode dans nos foyers.

Culture d’entreprise
Zara Home a une culture transparente et ouverte où vous pouvez vous développer personnellement.

Description du poste

Als shop manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je jouw productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je anticipeert en speelt in op de behoeften van de klanten, je motiveert en coacht jouw team in klantgerichtheid, je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van het verkoopsteam, je hanteert een optimaal product management om de vooropgestelde verkoopsresultaten te halen en je waakt over een correct gebruik en onderhoud van de winkel.

Profil recherché

Je bent een geboren people manager met een hoge dosis dynamisme en organisatorische ingesteldheid. Door jouw commerciële feeling, positivisme en hoge klantgerichtheid, ben je in staat om de drijvende kracht achter het verkoopsteam te zijn. Door jouw hoge interesse in interieur, kom je de wensen van ons trendgevoelig publiek tegemoet. Dankzij jouw flexibiliteit en analytisch denkvermogen, ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen