Shopmanager – Oostende

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Flandres Occidentales
Ville :
OOSTENDE
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
2 à 5 ans
Langue :
Néerlandais(Maternelle)

Description de l'entreprise

Tommy Hilfiger is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Belgische en Luxemburgse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Description du poste

Voor de Tommy Hilfiger Store Oostende zijn we op zoek naar een dynamisch talent met een uitgesproken feeling voor high fashion om ons team te versterken.

SHOPMANAGER – OOSTENDE


JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN
Voor jou is als ervaren & stijlvolle shopmanager een leidinggevende rol weggelegd. Je maakt van jouw team het beste team. Jij stuurt de winkel op alle vlakken aan, dit gaat van planning tot financiële administratie, van het coachen van jouw mensen tot het voeren van evaluatiegesprekken, van voorraadbeheer tot personeelsadministratie. Verder zorg je ervoor dat je de commerciële doelstellingen behaalt of zelfs overtreft! Je weet als geen ander hoe je kpi’s moet analyseren en bijsturen. Je geniet ervan om jouw kennis door te geven en komt met creatieve ideeën om nog groter te worden. Regelmatig neem je deel aan opleidingen en meetings en deel je je kennis met je team.

Profil recherché


Voor de winkel te Oostende zoeken wij een Shopmanager met inhoud:
 
  • Commercieel talent : verkopen zit in jouw bloed en je bent resultaatgericht
  • People Manager : je hebt reeds enkele jaren ervaring in het aansturen van een team
  • Trendwatcher : je hebt een enorme passie voor mode
  • Flexibel : je werkt in een variërend uurrooster. Je wil én kan tijdens de week en in het weekend werken

Recommandations

Wat bieden wij een Storemanager :
Werken voor Tommy Hilfiger betekend een veelzijdige functie binnen een bruisend en gevestigde waarde. Je komt terecht in een van onze dynamische winkels met enthousiaste collega’s. Wij voorzien een vast contract van onbepaalde duur met daarnaast ruimte voor training om jouw talenten te ontwikkelen en benutten. Binnen Tommy Hilfiger heerst een ambitieuze en prettige werksfeer met doorgroeimogelijkheden.

Contact

Maaike Maes