Store Manager Calvin Klein - Maasmechelen - 38u

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Limbourg
Ville :
MAASMECHELEN
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDI
Type d'emploi :
Plein temps
Expériences :
5 à 10 ans
Langue :
Néerlandais(Maternelle)

Description de l'entreprise

Calvin Klein is een internationaal, iconisch lifestyle brand dat reeds jarenlang en met enige bravoure het Nederlandse modelandschap kleur geeft en mee bepaalt.

Description du poste

Voor de Calvin Klein Store in Maasmechelen zijn we op zoek naar een dynamisch talent met een uitgesproken feeling voor high fashion om ons team te versterken.

Onder leiding van de area manager en in lijn met het commercieel bedrijfsbeleid, ontwikkelt en leidt de Store Manager de winkelactiviteiten met het oog op het bereiken van de doelstellingen die hem voorop werden gesteld. Met dit doel voor ogen, is hij verantwoordelijk voor de omzetgroei en de bevordering van de prestatie-indicatoren, de klantenontvangst en klantenbinding, en voor de omkadering en de begeleiding van zijn teams door het organiseren van aan zijn medewerkers aangepaste opleidingen. Hij zorgt voor een aangenaam sociaal klimaat in zijn winkel, waakt erover dat kennis gedeeld wordt over de verschillende hiërarchische lagen heen, en vult de waarden van de onderneming in. Tevens zet hij alle middelen in opdat “de klant tevreden naar huis terugkeert”. Ten slotte is hij als echte ambassadeur van het merk verantwoordelijk voor de promotie van het merkimago van de winkel.

Profil recherché

Werken bij Calvin Klein betekent werken in een veelzijdige functie binnen een bruisend en gevestigde waarde. Je komt terecht in een van onze dynamische winkels met enthousiaste collega’s. Wij voorzien een vast contract van onbepaalde duur met daarnaast ruimte voor training om jouw talenten te ontwikkelen en benutten. Binnen Calvin Klein  heerst een ambitieuze en prettige werksfeer met doorgroeimogelijkheden.

Contact

Sofie Hellinckx