Verkoper m/v

Pays :
Belgique
Région :
Région flamande
Province :
Flandres Orientales
Ville :
BRUGES
Catégorie :
Vente au détail
Type de contrat :
CDD
Type d'emploi :
Temps partiel
Expériences :
0 à 2 ans

Description de l'entreprise

PIMKIE

FEEL FREE TO BE YOURSELF!

Marque de mode féminine,internationale et omnicanale, suivie par plus d’1 million de followers sur les réseaux sociaux, nous proposons à nos clientes une expérience shopping, connectée, simple et de proximité.


JOIN US AS YOU ARE!

Description du poste

Je hebt een luisterend oor voor de klant en je bent pas tevreden als de klant het ook is. De klanten een kwaliteitsvolle en omnikanale gepersonaliseerde shopping- ervaring aanbieden is voor jou heel belangrijk.
Je zet je relationele vaardigheden in om de trouwheid van de klanten te stimuleren: de klant komt terug voor je waardevolle advies en voor je mooie glimlach.
Je hebt een passie voor mode, je blijft geconnecteerd om de nieuwste trends te ontdekken en je kijkt ernaar uit om ze in de winkel te ontplooien.

Je bent dynamisch en barst van energie om altijd een conviviale werkomgeving te bieden, wat bevorderlijk is voor het welzijn van iedereen.
Je bent autonoom en gedreven door de wens om samen met het merk te evolueren,je kan met kracht nieuwe voorstellen formuleren en je hebt vaak nieuwe ideeën voor de winkel.
Je bent veelzijdig en georganiseerd, je regelt je dag met respect voor de prioriteiten van de winkel en altijd ten voordele van de klant.

Ben je ook overtuigd dat men samen sterker is dan alleen? Dan gaat voor jou teamwork boven alles om onze collecties door de seizoenen heen te doen leven. Je bent een essentieel element in het bereiken van de streefdoelen door de winkel.

Profil recherché

Wat ons betreft, zijn we ervan overtuigd, dat er geen succes is zonder geluk. En voor ons gaat geluk samen met vrijheid van ondernemen, responsabiliseren en delen.
 
Als je jezelf helemaal, volkomen, perfect, volstrekt in deze advertentie herkent, JOIN US om nu samen te werken aan de Pimkie van morgen!